Емил Кошлуков се готви за сватба

25.03.2014 10:30 | Видян 3458 пъти

Емил Кошлуков се готви за сватба

Един от най-заклетите ергени в България - Емил Кошлуков, се стяга за сватба. Телевизионният водещ и политик е лудо влюбен в бизнес дама от Бургас, а връзката им смятал да узакони със сватба през есента, научи сензационно „Всеки ден". През октомври Кошлуков ще чукне 49 години. Негови приятели коментират, че Емо явно е решил да скъса с ергенлъка преди половинвековния си юбилей. Човек и добре да живее, се жени, вече важи с пълна сила за един от най-известните млади политолози от зората на демокрацията. В морския град се говори, че двамата са харесали един от най-яките ресторанти в Свети Влас, собственост на братя Диневи, в който да се проведе партито.

Двамата влюбени се запознали в София при едно от бизнес пътуванията на бъдещата г-жа Кошлукова. Тя често ходела в столицата по работа. Преди около година съдбата я срещнала с основателя на „Новото време" по време на вечеря в баровски ресторант. Близки до двойката твърдят, че това било любов от пръв поглед. Оттогава насетне двамата използвали всяка възможност да се видят.

Според слуховете Кошлуков също доста често връщал визитите на изгората си, като акостирал инкогнито в Бургас. Изгората на политика журналист била от доста заможно семейство, сама тя въртяла наследствен бизнес. Засега не е ясна конкретна дата за сватбата. Бъдещата младоженка била ангажирана най-вече именно през лятото, затова важното събитие било планирано за ранната есен.

Актуалният социален статус на Емил Кошлуков е „неженен, с едно дете". 17-годишната му дъщеря Алис живее в САЩ заедно с майка си Наталия, но се прибира през лятото, за да отиде на село. Наталия е финансист, част от каймака на борсовите играчи там, обясни преди време Кошлуков за майката на дъщеря си. Макар че не са заедно, Емил и Наталия поддържат добри отношения. По информация на „Всеки ден" Алис нямала нищо против баща й да сключи брак с жената, която обича.

Родът на Кошлукови е от партизанското с. Церово в Средна гора, разположено точно под връх Еледжик - едно от главните въстанически гнезда по време на Априлското въстание през 1876 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !