Юлиан Вергов стана разказвач

24.03.2014 12:45 | Видян 1552 пъти

Юлиан Вергов стана разказвач

Шотландската платформа True Tales на уиски Grant’s се завърна с ново издание. Събитието се превърна в традиция и домакините от Grant’s отново предложиха една незабравима вечер на своите гости и приятели. В Sofia Live Club се събраха отново популярни актьори, журналисти, както и най-верните почитатели на скоча. Домакин на вечерта бе актьорът от Народния театър Юлиан Вергов, който отново забавляваше публиката със своите истории. Любимецът на театралните фенове и този път бе подготвил любопитни разкази от своето житие и битие.

С него на сцената се изявиха актьорите Стефка Янорова, Силвия Петкова и Красимир Ранков, които за първи път се включиха в лейбъла Grant’s True Tales.  Те споделиха с публиката личните си истории и преживявания. Някои от тях предизвикаха смях, други ни накараха да се замислим, но всеки един от зрителите откри за себе си своето послание. Гостите се почувстваха по-близки с актьорите и прекараха още една емоционална вечер.  Най-смелите, които се присъединиха към тях на сцената и разказаха свои истории, бяха възнаградени с бутилка . И това събитие True Tales не мина без дегустация на предлаганите на българският пазар разновидности на уиски Grant’s. Присъстващите бяха поканени да опитат от уникалните три вкуса – Grant’s Family Reserve, Grant’s Sherry Cask и Grant’s Ale Cask.

Посланикът на марката за България – Калоян Александров отново приветства специалните гости и разказа любопитни факти от света на уискито. Сред почитателите на уискито бе и Ники Кънчев, който се забавляваше с актьорските истории.  Милица Гладнишка и квартет Дивото зове изпълниха любимите си евъргрийни по време на Grant’s True Tales. Освен очарователната Милица в състава на квартета са и талантливите музиканти Васил Спасов (пиано), Борис Таслев (контрабас) и Атанас Попов (барабани). Изпълнителката също разказа свои истински истории.  Вълнуващата вечер бе изпълнена с много емоции,  качествено уиски и истински истории на известните актьори. Предстоят още запомнящи се събития на True Tales .  

Историята на марката започнала през 1886 година, когато  Уилям Грант, неговата съпруга и деветте им деца започнали строежа на своята дестилерия. Tрудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден, когато на Коледа 1887 първото уиски потекло от казаните. Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения. Впечатляващ е фактът, че за 125 години история на компанията са се сменили едва 6 Мастър дестилъра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !