Дженюъри Джоунс: Бих спала с Пол Нюман и Риана!

23.03.2014 09:00 | Видян 1785 пъти

 Дженюъри Джоунс: Бих спала с Пол Нюман и Риана!

Дженюъри Джоунс завладя екрана с участието си в „Момчетата от Медисън Авеню“. С новата си фотосесия за Violet Grey актрисата разпали и мъжките фантазии, позирайки полугола в секси кадри.

Пред медията 36-годишната майка сподели, че ако можеше да избира с кого да си легне, без значение дали е сред живите или не, тя би се спряла на двама души: „Пол Нюман и Риана“.

Все пак не се заблуждавайте, че звездата си пада по жени. Тя оценява мъжките качества и красота. И това си личи по думите ѝ за колегата ѝ от сериала Джон Хам. „Мисля, че той е невероятен. Бил е и е много щедър, силен, но едновременно и уязвим, забавен, но също така и сериозен. Той ми е приятел“, сподели красавицата, която показва безкрайните си бедра, опъвайки се на мек диван.

Запитана дали според нея господата си падат по блондинките, Джоунс, която е една от тях, реши да подходи дипломатично: „Смятам, че джентълмените рядко имат конкретни предпочитания. Но аз съм била брюнетка и червенокоса и смея да твърдя, че получавам най-голямо внимание като блондинка. Това има нещо общо с по-светлото отражение“.

Интересното покрай дамата е, че тя така и не издава бащата на сина си. Всички опити на медиите да разберат кой е таткото на хлапето удрят на камък.

„Нямам време за него“, бе един от коментарите на звездата, относно мъжа, който я е дарил с дете.
Източник: Dnes.bg
Снимка: Violet Grey

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !