"Господари на ефира" празнува рожден ден с гост-водещи

21.03.2014 18:00 | Видян 1467 пъти

Цялата седмица между 24-ти и 28-ми март, популярното шоу ще бъде водено от гост-звезди. За втори път в историята си „Господарите“ канят популярни и любими лица да заместят титулярите на предаването. Празничните броеве стартират в понеделник, с ударна доза красота и професионализъм в лицето на Калин Врачански и Никол Станкулова. Във вторник пък ще застъпят двама корави мъжаги – Юлиан Константинов и Андрей Слабаков. Ексцентричният режисьор за втори път приема поканата на продуцента Джуди Халваджиян да влезе в ролята на водещ на неговото шоу, пише bgDnes.bg.

На 31-ви март, когато пък е рожденият ден на „Господари на ефира“, екипът ще отбележи празника с вътрешно тържество, след като за 10-тия си рожден ден „Господарите“ направиха едно от най-грандиозните партита.

Според продуцента Джуди Халваджиян „за нас най-голямото постижение за тези единадесет години е това, че имаме обичта и доверието на хората. И то във време, когато доброто име и доверието в нашата държава са все по-дефицитни. Още един повод за гордост е фактът, че оцеляхме и се развиваме цели 11 години, а в това време се появяваха и изчезваха някои добри и не толкова добри имитации на нашето шоу".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !