За малко да удавят Теодора

21.03.2014 16:00 | Видян 1805 пъти

За малко да удавят Теодора

За своя проект „Грешно-спешно” звездата на "Diapason Records" трябваше да изтърпи и десетки литри студена вода, която се изля върху нея. Лентата се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Песента дава старт на новата музикална продукция, която изпълнителката е подготвила за 2014-а година. За този проект певицата се е доверила на композитора Мартин Биолчев и текстописеца Йордан Гергов.

Видеото е реализирано от екипа на Front Line Cinema, които доставиха от световното изложение в Швейцария последен модел автомобил, който присъства в част от кадрите. Светеща конструкция от неоново осветление беше изградена в студиото специално за снимките.

По време на снимачния процес Теодора трябваше да издържи няколко табана изкуствен проливен дъжд, който се изсипа върху нея. „Още от първия ми клип все ми върви да съм под струи студена вода.”, смее се певицата. „Но няма начин. Трябва да се правят жертви в името на професията.”, категорична е тя.

За стайлинга на певицата се погрижи Маги Желязкова, с която синеоката изпълнителка работи активно в последните две години. Мисис България този път да заложи на две секси визии, допълнени с ефектни бижута. Гримът е дело на Бони, а косите – на Стели.

Веднага след снимките на видеото „Грешно-спешно” Теодора замина на почивка в САЩ, където ще остане почти месец, за да разгледа най-големите забележителности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !