Хали Бери и Оливие Мартинес са разделени?

21.03.2014 15:30 | Видян 2926 пъти

Хали Бери и Оливие Мартинес са разделени?

От известно време в Холивуд циркулират слуховете, че младоженците Хали Бери и Оливие Мартинес живеят разделени от както се роди сина им Масео, през септември 2013-та.

Сега актрисата подсили въпросните слухове като за първи път се появи без брачната си халка, докато зареждаше с гориво автомобила си на бензиностанция в Ел Ей.

47-годишната актриса и 48-годишният френски актьор се ожениха миналото лято в Париж, но от няколко месеца не са се появявали заедно, а тя дори отиде на наградите „Оскар“ в началото на март сама.

Информацията за напрежение в отношенията им дойде от неин приятел, който каза пред списание Star следното: „Те имаха няколко сериозни скандала все за малки неща, но помежду им се нагнети напрежение.

Оливие смята, че Хали работи твърде много и е съсредоточена повече върху това да отслабне, вместо да се грижи за сина им. Тя се умори от неговите упреци. И двамата са много избухливи и инати.“

Бери и Мартинес се срещнаха на снимачната площадка на филма „Dark Tide“ през есента на 2010 година и оттогава са двойка. Синът им вече е на пет месеца, а тя има и 6-годишна дъщеря Нала от предишната си връзка с модела Габриел Обри.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !