Юксел се събра с гардеробиерката на Слави

20.03.2014 14:15 | Видян 3366 пъти

Юксел се събра с гардеробиерката на Слави

Верен на принципа, че старата любов ръжда не хваща, водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев се сбрал с бившата си приятелка Ангела Атанасова, която е гардеробиерката в "Шоуто на Слави" , научи "Уикенд".

27-годишната синеока сексбомба подбира дрехите на Слави Трифонов и неговият балет. Двамата с Юксел бяха заедно в продължение на 3 години и неведнъж папараци ги хващаха по софийските улици. След като лъсна истината, че 13 години по-младата от Юксел красавица се е подвизавала по сайтове за възрастни, Кадриев побесня. Преди да се залюби с говорителя, красавицата се е прехранвала като еротичен модел у нас и в чужбина.

Снимала се е и за популярно голо мъжко списание. Житейският път на Ангела започнал в Сандански, преминал през Дупница и стигнал до Милано, където тя попаднала преди десетина години. След като завършила икономически техникум, Ангела изкарала школа за професионални модели в Италия. Веднага след това започнала да се явява по модните подиуми, дефилирайки по ревюта за световни гиганти като "Келвин Клайн", "Бърбъри", "Живанши" и "Долче и Габана".

Бившата съпруга на Юксел - оперната певица Бонка Георгиева, допълнително наяла масло в огъня, като заяви публично, че не желае невръстната им дъщеря да контактува с разкрепостеното гадже на баща си.

"Не искам тази аморална жена да бъде пример за моето дете. Аз го възпитавам по друг начин!" Палеше се Бонка.

Притеснен от скандалните снимки на 27 гдодишната си приятелка, Кадриев заяви, че двамата са просто добри познати и побърза да се дистанцира от нея. Юксел и Ангела обаче изчакали да отмине шумотевицата около тях и след време отново подновили връзката си.

Майката на Кадриев Гергана, която живее заедно с него, под един покрив, за да се грижи за невръстната му дъщеря,  не одобрявала избора му.

Тя настоявала синът ѝ да се задоми за някоя по-подходяща жена, с която да свие семейно гнездо и да се грижи за детето му. За да е по-близо до Юксел, Ангела си наела апартамент под наем в столичния квартал "Борово", където е жилището на новинаря.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !