Комплекси и само комплекси по света и у нас

18.03.2014 09:00 | Видян 1960 пъти | Гласували 2

Комплекси и само комплекси по света и у нас

Украйна, като една нова Македония с всичките претенции, поради комплекс за малоценност изкара Европейския съюз смешен в очите на американците, на руснаците и най-вече на собствените му граждани. Защото ЕС, в който водеща е Германия, хем иска да се дуе като нова империя, хем истински се страхува от възраждане на фашизма като съвсем реална опасност.

А фашизмът е голям комплекс не само за Германия, но също на Австрия, Италия, Испания, Гърция, Португалияи мъничко дори на нас. Русия пък от мания за величие, което също си е комплекс, играе руска рулетка с останалите големи, понеже твърде дълго те са я поставяли пред свършен факт. А както казва мъдрецът Димитри Иванов, сега най-накрая Москва (т.е.Путин) може.

Може да постави останалите пред свършен факт и да удари по масата. Щатите, от  комплекс за тъпота, какъвто излъчват и зетят на кетчупа Хайнц и затова държавен секретар Джон Кери, и най-слабият президент Обама, пред когото дори Буш Младши вече изглежда като отличник, се забъркват във все по-големи каши. Отвсякъде им личи липсата на връзка с главния мозък... И така до края на света...До Антония Петрова от Перник, която ту се представя за Мисис Русия у нас, ту на Мисис Свят се явява от името на "своя роден град София, България", та чак кани в него янките.

Това пък някой би го определил като провинциален комплекс. Тони, от своя страна, се оказва активистка на
най-комплексарската партия в Европа - АБВ, която хем се бори за Европарламента, хем ругае Европа. Втора, след заместник - държавния секретар на САЩ мисис Нуланд, която изрече "fuck the EU"(ЕС да си е......) откъм Киев, облече в думи тези тежнения кметицата на Перник, както там Й е името. Забавно е, но всичко това също е провинциален комплекс - на Гоце от село Косача и на американците, които се подиграват на Европа, а цял живот се правят на евроаристократи и все не им се получава.Колко по-лесно е да бъдем свободни и щастливи!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !