Емануела жени майка си

17.03.2014 18:00 | Видян 5265 пъти

Емануела жени майка си

Докато поредния развод беляза личния живот на Емануела, майка ѝ Ели стяга сватба ексклузивно узна "Всеки ден". Родителката на чалга звездата стяга венчило с богат италианец на име Вито и двамата кроят планове да си изкарат спокойни старини в евтина България, където с широки пръсти ще харчат италианската пенсия.

Още преди дъщеря ѝ да стане известна, майката на Емануела зачезнала към Италия на гурет. Ели преминала през всички стъпала на нашенския емигрант зад граница, като първо започнала да мие дупета на стари италианки. След като понаучила езика на жабарите, българката се преместила в кухнята на ресторант, за да мие чинии. Преди 5 години Ели започнала да върти домакинството на богат италианец вдовец - Вито. Не след дълго между българката и италианеца пламнала любов, но въпреки чувствата им майката на Емануела продължила да си изкарва хляба, въртейки в изрядност къщата на жабаря.

Интересен факт е, че дори след замогването си Емануела не е спасила майка си от мизерния бачкаторски живот на емигрантка. Това обаче е така не по желание на певицата, а по волята на родителката, която искала да живее на Ботуша в прегръдките на Вито.

От няколко месеца обаче Вито официално е пенсионер, похвали се самата Ели. Вече идвали заедно няколко пъти в Сеславци - родното място на Емануела, двойката решила, че бъдещето ѝ е тук, в България, а не в Италия. С европейската пенсия на Вито от 1100 евро пенсионерите могат да прекарат буквално златни старини на родна почва.

"Вито е жесток пич. Харесва му в България, защото тук вечно се яде и пие, животът е евтин, когато имаш прилични средства. Радвам се, че прави майка ми щастлива", разказва изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !