Жана се срещна със Саймън Кауъл, той я хвали

17.03.2014 17:15 | Видян 2852 пъти

Жана се срещна със Саймън Кауъл, той я хвали

Победителят от втория сезон на X Factor в България, Жана Бергендорф, се завърна от изключително успешната си визита в Лондон, където само за пет дни се срещна с някои от най-популярните изпълнители на Острова в момента, работи с един от най-известните музикални продуценти и бива представена на някои от най-важните фигури в в музикалния бизнес. Жана сбъдва една от големите си мечти и застава очи в очи със своя идол Саймън Кауъл.

Въпреки многобройните си ангажименти покрай няколко нови телевизионни продукции и грижите около новородения си син, създателят на Х Factor намира време да се види с чаровната изпълнителка и да изрази своето одобрение на  изпълненията й в предаването. Освен многото си срещи с интересни хора, Жана смогва да разгледа английската столица, да се види със стар приятел и да отиде на концерт в Уембли.

Срещата с култовия продуцент Саймън Кауъл се провежда в една от най-впечатляващите сгради в центъра на Лондон – Saddlers Hall, където той работи по фотосесията на следващия сезон на една от големите си телевизионни продукции. Кауъл се оказва изключително подготвен за разговора си с Жана. Той не скрива възхищението си както от нея като изпълнител, така от излъчването и ентусиазма й. Саймън Кауъл признава на Жана и пред камерите на Нова, че най-голямата му мечта е да продължава да открива големи артисти и че в очите й вижда онова, което е големият смисъл на Х Фактор и което го прави един от най-специалните телевизионни формати.

„Не е толкова страшен, колкото изглежда. Напротив, беше много мил и ми направи много комплименти - за изпълненията ми, за начина по който изглеждам и дори за произношението ми на английски език. Разпита ме за личния ми живот, както и за професионалния - с какво съм се занимавала до сега, къде съм пяла и т.н. Направи ми уникално впечатление факта, че беше супер запознат с моята биография и представяне в X Factor. Изключителен професионалист. Той знаеше дори, че главната причина да се явя на кастингите на X Factor е мечтата ми някой ден да застана срещу него. За мен това беше най-важната среща в Лондон. Толкова бе вълнуващо.“ – разказва победителката.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !