Първо логическо предизвикателство в Къртицата 2

13.03.2014 15:00 | Видян 2135 пъти

Първо логическо предизвикателство в Къртицата 2

Довечера любовните дилеми в Базата на Къртицата 2,  ще отстъпят крачка назад пред новото предизвикателство на участниците. Първата логическа задача пред Заселниците ще ги прати един по един в Стаята за разследвания, където ще подложи на тест паметта им. Те ще имат 20 минути, за да се запознаят с конкретни данни и мерки на съотборниците си, след което да решат сложно математическо уравнение. Кой борави с логиката и цифрите най-успешно, ще видите в епизода тази вечер.

Завръщането на Кети в Базата даде ход на отмъстителни действия към вечно оцеляващата героиня. ММА боецът Георги се превърна в неофициален „главнокомандващ” на групата и даде начало на операция по „замразяване” на врага. Скандалът с дистанционното за климатика и отрицателните температури в спалнята обаче, докараха до истерия Бориса, а колежката й топмодел - Виктория Джумпарова, даде своя принос към събитието. На ръба на физическа саморазправа и с остри обидни реплики, Георги и Бориса сложиха началото на ново разделение в Базата.
Днес, Бориса ще даде тежката си дума на влюбения в нея плейбой Борислав. Готов ли е той да чуе този отговор и как ще реагира – предстои да разберем в дейли епизода тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Утре в 20:30 часа в живото предаване очаквайте поредното разтърсващо Предизвикателството за Участниците, а събота точно в 19:30 часа- голямата Битка на живо от Арената и поредният изгонен от Къртицата 2: Разтърсване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !