Кобилкина: Хайде в легло да хапваме кренвирши с мидички!

12.03.2014 15:15 | Видян 2524 пъти

Кобилкина: Хайде в легло да хапваме кренвирши с мидички!

Тя включи в описанието на заниманията под чаршафите "кренвирши с мидички", "розови цепки", "косматки" и "магически жезъли", като веднага след това призна, че просто е разгонена.

Сексоложката Наталия Кобилкина отново хвърли в смут и откровен смях своите читатели в социалната мрежа с постовете си на сексуална тематика.

След "наденичките", този път тя включи в описанието на заниманията под чаршафите "кренвирши с мидички", "розови цепки", "косматки" и "магически жезъли", като веднага след това призна, че просто е разгонена.

"Приятели, сорри, водя курс по сексология тази седмица и тази тема винаги ми вкарва в сексуалните настроение, шеги на тази тема и различни глупости. Хубаво, че го правя рядко и после пак ще се върна на духовни и дълбоки теми) но сега ми е забавно и разгонено). Дано и вас да запаля! Представяте, ако всички 66000 души от страница да започнат да правят секс по едно и също време (не говоря де за едно и също място). Как ще вдигнем вибрация на България! Хайде в легло да хапваме кренвирши с мидички, да отваряме розовите цепки и да се наслаждаваме на косматки и магически жезълите!", написа в своя Фейсбук профил Кобилкина.

"Махни ги тия кренвирши, аз предлагам лионска наденица.", гласи препоръка на въодушевен коментатор под статуса.

"Наталия, сериозно трябва да помислите да организирате подобно мероприятие. Защо не и на едно място. Замислете се!!! Има такива възможности - зала Армеец напр. Боже, имате ФАНТАСТИЧНИ ИДЕИ!!!", отвърна и запалена по идеята дама с фамилия Айсберг.

Малко по-късно, секс гурото разкри и предимствата и на мастурбацията.

"Да правиш любов със себе си е нещо много приятно и освен това има доста предимства. Първо, винаги знаеш, че правиш секс с човек, който наистина те обича. Второ, няма как да ти изневери. Трето, няма да иска подаръци и пари после или да бъдеш мил с нейните родители. Четвърто, няма да хванеш болести. Пето, няма значение как изглеждаш и на колко кг си и дори можеш да ядеш чесън преди това! Шесто, много добре знаеш къде и как точно трябва да натиснеш за да свършиш лесно и бързо. И последно, тук можеш да реализираш всичките си най-сокровени фантазии без да бъдеш обвинен за перверзен. Нека да се обичаме!", призова Наталия.

Почитателите й обаче не бяха съвсем съгласни с твърдението.


"Всичко това е вярно! Но я няма целувката, ласката, допирът до горещото мъжко/женско тяло и чувството, че си желан, обичан (ревнуван). Всички тези позитивни чувства ти дават и положителна енергия, с която работиш върху себе си, за да си винаги неустоим!", сподели запозната с материята госпожа.

Появи се и въпросът: "Кобилкина, а ти завивала ли си мокро коте?"

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !