Кейти Пери вдигна мерника на Майли Сайръс

10.03.2014 12:00 | Видян 1521 пъти

Кейти Пери вдигна мерника на Майли Сайръс

Певицата Кейти Пери отправи тежка заплаха към колежката си Майли Сайръс в отговор на заядливи коментари отправени по адрес на бившето й гадже Джон Майър.

Напрежението между звездите започна, когато не отдавна на концерт Кейти отказа да поздрави Майли с целувка, защото не е сигурна, къде точно е бил езикът на звездата преди това. Засегната от обидния коментар на изпълнителката, Майли побърза да отвърне на удара в Туитър и да постави Пери на място пред всичките си фенове.

"Момиче, не си прави труда да се притесняваш къде е бил езикът ми преди това, бившето ти гадже знае най-добре", написа Майли в социалната мрежа.

Разправата стигна твърде далеч, когато Пери не успя да сдържи гнева си и директно заплаши Сайръс в Туитър. "Оооо момиче, щом те срещна ще ти ударя най-големия шамар, който някога си получавала! Ще се видим във Великобритания бейби", отговори вбесена хитовата певица.

Кейти Пери и китаристът Джон Майър дълго време бяха двойка, но заради натоварения график и на двамата взеха решение да се разделят.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цената, която добрите хора плащат за...

Цената, която добрите хора плащат за безразличието си...

2025 Jeep Wrangler се отказа от...

В много отношения Jeep Wrangler е такъв, какъвто винаги...

Няма коментари към тази новина !