Уил и Кейт избягаха на Малдивите

07.03.2014 18:00 | Видян 2864 пъти

Уил и Кейт избягаха на Малдивите

Принц Уилиам и съпругата му Кейт забегнаха изненадващо на Малдивите, съобщиха местни репортери. Те са се приземили вчера на прочутите ваканционни острови около 9,40 сутринта местно време с редовен полет на британските авиолинии. Минали са през VIP Lounge на летището в Мале, придружавани от охрана от Скотланд Ярд.

Не се съобщава да са били придружавани от своето 8-месечно бебе принц Джордж. Малкият обаче трябва да се присъедини към мама и тате за визитата им в Австралия и Нова Зеландия от 7 до 25 април. В момента принц Уилиам трябваше да довършва 10-седмичния си курс в Кембридж, който е предвиден да продължи до края на март. Явно обаче го е стегнал чепикът и му е писнало да се прави на специализант.

Официално от Бъкингам потвърдиха новината, но оправдаха принца с твърдението, че той имал една седмица "дупка" в лекциите. След това щял да се върне в Кембридж и да си довърши курсовете, а чак после щял да замине за Австралия, независимо от десетките хиляди навъртени километри. Последно с жена му бяха далеч от дома на празнуване на 59-годишнината на тъщата на Уил и майка на Кейт на гъзарския остров Мустик.

Влечението на двойката към островите в Индийския океан, които са мечтано бягство за мнозина, датира от сватбеното им пътешествие до Сейшелите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !