Росен Петров показа гаджето си при Дикофф

04.03.2014 16:15 | Видян 3347 пъти

Росен Петров показа гаджето си при Дикофф

Росен Петров показа новата си приятелка в токшоуто Dikoff по Нова тв, като обясни, че с брюнетката се познават едва от юни, още не са живели заедно, не са правили годеж и тепърва трябва да поиска ръката на хубавицата от баща й в Шумен.

Карина обяви, че се е влюбила във вътрешната красота на Росен, а не във външния вид. Самият Петров каза, че е приел много тежко новината, че бившата му приятелка Зарина, с която е бил 6 години, е бременна от друг. "Плаках", каза той.

Доскорошният тв водещ и настоящ политик, който днес бе утвърден за заместник на Бареков в ръководството на формацията му „България без цензура“, обясни, че в бТВ всъщност не е имал собствено предаване, а е бил само водещ, но не и продуцент на „Нека говорят“. Той отрече пред Сашо Диков да е използвал ефира на бТВ за лични политически цели.

Росен Петров се оплака, че в предаването му в бТВ много му нареждали какво да прави, канели му събеседници, но той търпял, защото е лоялен. "Да речем Комиците правят турне за БСП, при мен гостува Станишев. Не влизах в тази сметка и исках да съм обективен. Отношението с парите беше 1 към няколкостотин хиляди за продуцентите. Не съм злоупотребил с ефира. Не съм цицал аз. Аз съм взел 20 000, те - милион и половина. Изведнъж и те - Любо Нейков и Евтим Милошев, излизат с декларация срещу мен. Дето те направиха "Дървото на живота" за пет милиона и не са върнали нито лев от тези пари", разкри още Росен Петров.

По-рано пък Слави отказал фирмата им да прави предаване с водещ Росен Петров, което станало причина за раздялата им.

Росен Петров разказа и как убеждавал Бойко Борисов да влезе в политиката. Седели в ресторант в Банкя с Бойко, Цветелина и Слави и той го навивал да се заеме с политика, а Борисов се колебаел дали да не остане в МВР при тогавашния министър Румен Петков. "А той го правеше див и щастлив, действаше го много", коментира Петров.

После разказа и как се срещнали в ресторант "Макси", до който Росен живеел, с Бойко и Слави и Борисов предложил да направи партия, а те да го подкрепят. Тогава Слави поставил условие партията да е 50 на 50 - един човек от Бойко, един - от двамата шоумени. Борисов се съгласил, като казал, че това е справедливо.

За "България без цензура" новият политик обясни, че се финансира от парите, които Бареков е дарил. Партията не била лидерска - в Пловдив например Бареков предложил един за местен лидер, а залата избрала друг.
Петров коментира още, че въпреки нелицеприятните коментари за него от страна на Венелин Петков в социалните мрежи, много го уважава.

На въпрос защо ходи с охрана, Росен Петров отговори, че се страхува за своя живот и за този на приятелката си, но подчерта, че гардът не е от НСО, а частен.

Източник и снимка: fakti.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !