Бойка Башлиева пере Първанов

26.02.2014 16:15 | Видян 5922 пъти

Бойка Башлиева пере Първанов

Легендарната пиарка и говорителка на Георги Първанов е превърната в „пералня" на бившия си шеф - президент. Бойка Башлиева вече не е плътно до Гоце, както цели 10 години на „Дондуков" 2. Бившата журналистка от в. „Дума" обаче продължава да е в услуга на Първанов, твърдят негови бивши близки съратници, разлюбили го напоследък заради войната му срещу БСП, съобщава "Всеки ден". За целта Първанов е помогнал на Бойка Башлиева да отвори пиар агенция.

Тя е управител на „Ню Комюникейшънс Студио" ООД, помещаващо се в центъра на София на ул. „Антим I". Агенцията започва да се създава още през 2012 г., около половин година след като Първанов вече не е президент. Тръгват с летящ старт, както самите се рекламират в социалните мрежи.

„Ню Комюникейшънс Студио" се обявява за бутикова пиар компания, „специализирана в света на съвременните технологии". Занимават се с графичен и уебдизайн, програмиране, журналистика, връзки с обществеността, медийна комуникация, дори и с индивидуално обучение за работа с медиите, организиране на пресконференции и други медийни събития.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !