Внучката на Елизабет II продаде снимки на бебето си

26.02.2014 14:30 | Видян 2403 пъти

Внучката на Елизабет II продаде снимки на бебето си

Зара Тиндал внучка на британската кралица Елизабет Втора, продаде ексклузивните снимки на дъщеричката си Мия за шестцифрена сума на сп. Хелоу! , пише в. Телеграф. Тя стана най-високопоставеният член на кралското семейство, който предприе подобен ход, и то въпреки че по-рано отричаше, че възнамерява да направи прави от раждането си.

Снимките на Зара, съпруга ѝ Майк и малката Мия се появиха на предната корица на броя на списанието с дата 3 март, както и на 13 вътрешни страници. В специално интервю пък внучката на кралицата за пръв път говори публично за своето раждане, като разкрива, че е използвала епидурална упойка.

От Бъкингамския дворец отказаха да коментират дали Елизабет Втора е била питана или дори информирана предварително за това, че 16-та в списъка за наследяване на трона ще сключи подобна сделка. Когато обаче Зара се омъжи за Майк Тиндал през 2011 г., тябила разочарована, когато от двореца ѝ казали, че не може да продаде снимките от сватбата на "Хелоу!". Брат ѝ Питър Филипс сключи подобна сделка със списанието на стойност 500 000 паунда след венчавката си за Отъм Кели през 2008г.

Източник: Дейли Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !