Анелия праща агитка да освирка Галена

21.02.2014 11:00 | Видян 2218 пъти

Анелия праща агитка да освирка Галена

Наближава тазгодишното раздаване на музикалните награди на "Планета", като събитието е насрочено за 25 февруари в зала 1 на НДК.

По традиция, както всяка година, така и сега се заформят интриги преди самата церемония, като основната вражда се очертава да бъде между Анелия и Галена.

Миналата година статуетка за "Изпълнител на годината" отиде при Анелия, но тогава Галена бе спрягана за по-достойна за наградата. "Анелия колко години е на сцената? Може би е била пренебрегвана и може би желанието й да бъде оценена я е настроило срещу хората, които за момента са съсредоточени в мястото, към което и тя се стреми. Беше си позволила да ме коментира. Не ми стана приятно и когато я срещнах й казах", сподели неотдавна Галена в тв интервю.

Тогава Анелия отрече да е говорила нещо за колежката си и със своя типичен стил заяви: "Няма да играя в цирка на Галена".

Градските легенди носят, че тази година Анелия иска отново да вземе престижното отличие и за тази цел тя е мобилизирала фенклубовете си да се изсипят на церемонията и да скандират името й. Задача на почитателите й ще бъде да освиркват Галена при излизането й на сцената, пише "Уикенд".




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !