Бг "златотърсачка" си прави монтажи с Вики Бекъм

20.02.2014 17:00 | Видян 3564 пъти | Гласували 1

Бг

Приближената до златотърсачите от Дънди прешъс Катя Роуз, позната от явяването си в конкурси за красота и спечелила Мисис България през 2011, се опита да си направи пиар с изтъркан номер. Тя и семейството и бяха на екскурзия до Лас Вегас като след завръщането им госпожата затрупа стената си във Фейсбук със снимки , на които тя и сина си са заедно с Виктория Бекъм, с която е монтирала и сина си, и Ким Кардашиян. Оригиналните снимки са общодостъпни на сайта stylehug.com.

Първи за фалшификата алармира лорд Евгени Минчев , който пусна няколко иронични коментара за снимките. След това обаче на стената му във Фейсбук постна албум с оригиналните снимки на Виктория Бекъм и Ким, правени през 2009 година. Катя Роуз е направила брутален фотошоп, което личи още повече от линк с реалните снимки. Роуз предприе преди година бизнес с дрехи от Турция, за който се говори, че не върви много добре.

Също така е възможно семейството й да е пострадало и след скандала със златодобивната мина Челопеч и изгонения шеф Алекс Нестор. Съпругът на Катя Ричи е бил един от съдружниците или поне доставчици на земекопна техника , което може да се е отразило негативно на бизнеса им, ако се вярва на светската мълва. След пищното откриване на бутика им в близост до НДК, пиарът на бившата моделка тръгна назад.

На стената си във Фейсбук например тя си пускаше горди изрезки с по 4 реда за нея във вестник Дума. Никой не е виждал Роуз на някое важно модно събитие през последните 3 месеца. Както е тръгнало, скоро няма и да я види!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !