Щерката на Гло изду джуки

19.02.2014 15:20 | Видян 3667 пъти

Щерката на Гло изду джуки

Поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото, важи с пълна сила за поп фолк примата Глория и дъщеря ѝ Симона. От  образа на момичето, което порасна пред очите на всички фенове на певицата и което доскоро беше обикновена тийнейджърка, широко усмихната и по детски мила, не остана и помен, пише "Всеки Ден"

От известно време Симона Загорова била направо неузнаваема дори за собствената си майка, която не можела да познае малкото си момиченце. Пубертетката не се прибирала с дни, обикаляла столичните дискотеки и клубове, а Глория непрекъснато научавала пикантни и шокиращи подробности за развратната си щерка и се червяла от срам.

Върхът обаче дошъл, когато 16-годишната Симона решила да издуе джуки, и то тайно от майка си. По принцип подобна интервенция няма как да се случи без разрешението на родител. Симона обаче сигурно е помолила баща си да даде разрешение, защото Глория останала втрещена като видяла последната снимка на отрочето си във Фейсбук. На нея тийнейджърката е със съмнително сочни устни и макар по природа да са ѝ плътни, в сравнение със стари фотоси джуките ѝ определено на изглеждат естествено.

Симона винаги е искала да прилича на Глория, така че беше въпрос на време да поеме по нейния път. А както знаем, известната ѝ майка има доста пластични намеси по тялото си, коментират близки до семейството.

 

Снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !