Марая Кери и Ник Кенън продават дома си за 13 млн. долара

16.02.2014 09:00 | Видян 2049 пъти

Марая Кери и Ник Кенън продават дома си за 13 млн. долара

Поп дивата Марая Кери и съпругът ѝ Ник Кенън са решили да се разделят със своя дом в Бел Еър, Лос Анджелис, стига да се намери някой, който да им плати 13 милиона щатски долара за имота, научи dnes.bg. Музикалната звезда купи къщата през април 2009 г. за сумата от 7 милиона. Това е домът, в който съпрузите живееха основно и дори тук се родиха техните 2-годишни близнаци – Марокан и Монро. Колкото до красивата къща, тя е в колониален стил и има седем спални и девет бани и голяма дневна с трапезария.

В имението има редица луксове, характерни за жизнената среда на една истинска звезда, каквато е Марая. Домът има домашно кино, фитнес салон с баскетболно игрище, музикална стая, веранда с басейн и богато озеленена градина с красива панорамна гледка.Двойката притежава още два имота – къща на Бахамите, както и мезонет в Ню Йорк.

По принцип около Кери и Кенън, които са женени от 5 години, от няколко месеца витаят слуховете, че бракът им е в криза. Двамата се опитват по всякакъв начин да опровергават твърденията и дори в началото на месеца се появиха снимани на корицата на списание Ebony, където говорят за своята любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !