Обиниха Джулия Робъртс за смъртта на сестра ѝ

15.02.2014 09:00 | Видян 1655 пъти

Обиниха Джулия Робъртс за смъртта на сестра ѝ

"Хубавата жена" Джулия Робъртс попадна в центъра на неочакван скандал. Преди няколко дни почина доведената сестра на актрисата Нанси Моутс и малко след това из американските медии се появи информация, че именно носителката на Оскар е виновна.

Първоначално от полицията не потвърдили дали става въпрос за свръхдоза или за самоубийство. Трябваше да се изчака аутопсията, която да внесе яснота по въпроса. 37-годишната жена обаче оставила предсмъртно писмо и него обяснявала подробно каква е причината за това решение, пише New York Daily News.

В цели осем страници Нанси описва как сестра й Джулия я тласнала да посегне на живота си. Актрисата от край време се подигравала на сестра си за наднорменото й тегло. Тя дори я принудила да си направи операция за смаляване на стомаха. В крайна сметка психиката й не издържала и тя се нагълтала с успокоителни.

"Двете сестри имаха доста странни отношения. Те бяха много близки като малки, но напоследък отношенията и се промениха. От 6 месеца Джулия я кара да потърси помощ и да постъпи в клиника. Това очевидно не се е харесвало на Нанси, която дори и публично се заяждаше с Джулия. Пристрастяването й към хапчетата я превърнаха в съвсем друг човек. Когато беше чиста, нещата бяха различни. Тогава двете пак бяха близки. За жалост тези моменти станаха все по-редки до смъртта на Нанси", казва близък на сестрите пред американския сайт.

В същото време обаче се говори и друго. Джулия никога не била предлагала помощ на сестра си. Напротив, изоставила я, с което я подтикнала към фаталния край.

Източник: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !