Лили Иванова: У нас пеят на плейбек

15.09.2008 10:58 | Видян 5989 пъти | Гласували 1

Лили Иванова: У нас пеят на плейбек

За съжаление в България не се дават пари за български изпълнители. Дават се огромни средства за чужди групи и изпълнители, които в повечето случаи пеят на плейбек.

Това каза Лили Иванова пред бТВ и уточни, че е била на един такъв концерт и е напуснала шоуто, защото там се е пеело на плейбек. Българската звезда отново повтори, че е готова да подкрепи всеки талант, какъвто е случаят с Николай Манолов, когото открила по време на конкурс в нейния роден град Кубрат.

Лили Иванова е продуцент на две негови песни. Тя смята, че той задължително трябва да пее на български език. "Човек трябва да лобира за своята държава", каза още примата на българската естрада. Иванова каза, че все още не е решила дали ще участва в конкурсите за Евровизия.

"Нали видяхте какво стана миналата година - отрязаха ни още в самото начало", каза още Лили Иванова и уточни, че всичко е готово за големия концерт на 12 ноември в зала № 1 на Националния дворец на културата в столицата. По време на концерта всеки ще може да си закупи новия диск и ДВД с миналогодишния й концерт.

През месец април се очаква да излезе и книга за творческия й път.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Няма коментари към тази новина !