Салич ще взима 12 бона заплата в Нова тв

12.02.2014 15:20 | Видян 3321 пъти

Салич ще взима 12 бона заплата в Нова тв

Ани Салич сяда в новинарския стол на Нова телевизия, гордо оповестиха от медията официално вчера, с което потвърдиха, че журналистката все пак ще води централната емисия, а не само развлекателно шоу, съобщава "Всеки ден". Салич и Николай Дойнов са основната двойка, която поема централната емисия "Новини" на канала. Преместването на Ани от Би Ти Ви размести сериозно поцизиите в частния канал и заради пришълката неколцина журналисти ще бъдат понижени.

Официално от 24 февруари медията стартира нова, обновена схема за излъчване на новинарските си емиси. Освен нови цветове, лого и идентичност, обзорното предаване ще е и снови водещи. Едната новинарска двойка ще са Ани Салич и Николай Дойнов, а другата Даниела Тренчева и Христо Калоферов.Най-пострадали от разместването на позициите са Богомил Грозев и Татяна Чохаджиева, които от водещи на новинарски емисии в редактори.

Ани Салич е най-облагодетелствана от създалата се ситуация. На журналистката са предложени отлични условия за работа, предоставяйки ѝ собствен кабинет, екип и огромен финансов ресурс. Напролет благоевградчанката стартира сълзливо предаване, което е една от най-дългоочакваните продукции в родния ефир.

Именно благотворителното шоу се оказа ябълката на раздора, заради която Ани напусна Би Ти Ви. В последните две седмици обаче Салич е успяла да се продаде още по-добре тъй като освен високата си заплата от предаването ѝ ще получава още 5000 лева и като лице на вечерната емисия новини, научи Всеки ден. Така месечното възнаграждение на чровната водеща набъбва до 12 000 лева, което буквално е рекорд за родните информационни ширини.

 

Снимка: НОВА ТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !