Нина Добрев омагьоса холивудски сексимвол

11.02.2014 15:30 | Видян 1882 пъти

Нина Добрев омагьоса холивудски сексимвол

Звездата от филма „Игрите на глада” Лиъм Хемсуърт, който развали годежа си със скандалната Майли Сайръс миналата година, беше забелязан в заведение Атланта в петък с актрисата от „Девниците на вампира” Нина Добрев, пише БЛИЦ. Според очевидци, срещата им приключила с „чувствена целувка”, съобщава списание “Female first”.

„Те останаха около 2-3 часа и Нина си тръгна преди Лиъм. При нейното тръгване двамата си размениха целувки за „лека нощ”... и тя изтича към автосервиз със свой приятел (приятелка)”, разказа Джати Андерсън, която ги видяла.

„Целувките бяха по устните и на публично място отвън до бара. Имаше три чувствени целувки по устните”, допълва Андерсън. Според нея, двамата се познавали отдавна, но криели отношенията си, защото им писнало от публичност. Когато излизали с приятели поотделно и се снимали, те се държали сякаш са на среща, смята тя.

24-годишният Лиъм снима в Атланта третата част на „Игрите на глада”, докато 25-годишната нашенка работи по последните епизоди от сериала „Дневниците на вампира” в същия град.

Лиъм излизаше с ексцентричната Майли Сайръс три години и се сгоди за нея през 2012 година. През септември, обаче, реши да скъса с нея. Нина пък излизаше с колегата си от сериала Иън Сомърхолдър три години, но през май се разделиха. Слухове ги събираха няколко пъти досега.

Лиъм е любимец на жените по света. Те въздишат по него най-вече заради ролята му в „Игрите на глада”, но има също запомнящи се участия в хитовите „Емпайър стейт”, „Непобедимите” 2 и „Параноя”. Той, заедно с брат му Крис (“Тор”) са сред най-популярните нови секссимволи в Холивуд. 

 

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бела Хадид се появи полугола в Кан

Американският супермодел от палестинско-холандски...

Мечтата на Ас.Василев беше да стане...

Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо...

Няма коментари към тази новина !