Вдовицата Мая: Оставете Жоро Илиев да почива в мир!

10.02.2014 16:30 | Видян 9462 пъти

Вдовицата Мая: Оставете Жоро Илиев да почива в мир!

Мая Илиева е бясна, след като на бял свят бе изваден сензационен запис от сватбата й с боса на ВИС-2 Жоро Илиев, състояла се преди точно 20 години, пише в. "Всеки ден". Вдовицата на мутренския бос е в нервна криза и в момента умува как да възпрепятства разпространението на интимното събитие, което е на път да се превърне в удивителен тв хит.

Малка част от уникалните кадри бяха излъчени за сефте в събота вечер в хитовото предаване „Поверително от NL" по ТВ7. Екипът на най-гледаното светско предаване е успял да издири и да закупи пълния запис на сватбената церемония. Общата продължителност на касетата е цели 8 часа, а шоуто ще направи мини сериал от ексклузивния материал и ще го върти няколко поредни съботи в праймтайма си.

В първия епизод бе показано подписването на Мая и Жоро и обявяването им за семейство. Вижда се и превъзбуденият брат Васил Илиев, който казва на гостите: „Не съм изтрезнял!". На практика на сватбата фигурира целият престъпен и икономически елит на България в последните 20 години - Маджо, Пашата, Румен Вълка, Коко Динев, Маймуняка, Румен Нарциса (той е кум на младоженците), Мето Илиянски, Димата Руснака, знайни и незнайни мутри, голяма част от които не са живи днес. Мяркат се и познати шоу муцуни като Миодраг Иванов, звездите от „Ку-ку" Август Попов и Камен Воденичаров.

Записът от сватбата обаче вбеси Мая Илиева. „Потресена съм! Недоумявам защо това нещо се показва - все пак това е събитие от частен характер. Не виждам нищо сензационно. Призовавам всички, които обичаха и уважаваха Жоро, да пазят паметта му и да не ровят за сензации около миналия му живот. Той плати цената си, оставете го да почива в мир! Видим ли подобни кадри на екрана и в пресата, всичките му близки са наранени! Някой помисли ли за моите чувства, за майка му, която е жива, макар и тежкоболна?", заяви нервно пред „Всеки ден" Мая Илиева. Тя добави, че съзнателно избягва всякакви медийни изяви, защото се е посветила на децата си и не иска да е публична фигура.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !