Андрей и Надя отново разделени?

10.02.2014 09:15 | Видян 1829 пъти

Андрей и Надя отново разделени?

Вторият шанс, който си дадоха тв водещият Андрей Арнаудов и любимата му Надя Иванова, се увенча с неуспех. От няколко дни влюбените отново са разделени, научи „Всеки ден". Този път двамата не искат да правят каквито и да било изявления и остават клюката без коментар.

Според запознати основния фактор, който е повлиял на раздора в отношенията им, е начинът на живот на тв продуцента. Вредните му навици не се нравеха на Надя и до известна степен тя е инициатор на раздялата.

Андрей и бившата водеща на "Елит" по БНТ отново се афишираха като двойка в средата на юни миналата година. Те излязоха на светло на рождения ден на Евгени Минчев, но възобновяването на романса им беше от средата на лято 2012 г. Възпитаничката на Стефан Данаилов за първи път приключи дългата си връзка с Арнаудов преди 7 години. Наново припламналата искра помежду им бързо се разгоря в буен огън.

Според колегите им обаче раздялата е временна и те скоро пак ще се съберат. „И двамата са остри камъни и влизат в конфликти, но се обичат. Нищо чудно още докато излезе вашата статия, те пак да са си двойка", коментират хора от екипа им.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !