Стефания Колева пред втори развод?

07.02.2014 13:15 | Видян 3064 пъти

Стефания Колева пред втори развод?

Стефания Колева е пред втори развод, научи "Всеки ден". Ако се вярва на шушуканията в гилдията, актрисата има тайна връзка със свой колега. Тя се изпуснала случайно пред познати, че е кривнала от правия път, но не издала името на любовника си. Звездата от "Тя и Той" е омъжена за архитекта Йордан Ликов, който е доста по-възрастен от нея, дори има и внуци от деца от преден брак.

"Изглежда семейният животѝ е доскучал, за да се впусне в такава авантюра", коментират нейни близки. За тайниямъж се знае само, че е актьор и е на нейните години. Стефания видимо се промени в последните месеци. Свали повече от 10 килограма и направо се подмлади с едно десетилетие, забелязват и зрители, които са я гледали в театъра.

Това не е първата авантюеа на Колева. Първият брак на актрисата приключва заради друго захождение, но не с представител на противоположния пол. Стефания е имала бурна връзка с жена, която е продължила няколко години. Колева отрича, но добре запознати с нежната афера знаят, че от богатата си любовница е получила даже автомобил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !