Помощ! Спасете ни от Мис Джуки!

05.02.2014 11:30 | Видян 1878 пъти | Гласували 1

Помощ! Спасете ни от Мис Джуки!

Няма ден, в който името на досадната блондинка, да не се търкаля из светските хроники.

Последният "хит" на Габриела е че имала 7 кубика силикон в устните. За да се бори за рекорд на Гинес й трябвали поне 10 кубика.

Ах, каква драма! Само още 3 кубика! Жалко, че пластичната хирургия не е в състояние да налее мозък в главата никога!

А коя всъщност е Габриела Василева?!

С какво превъзхожда останалите силиконови блондинки, чупещи стойки по нощните клубове?! Защо непрестанно ни навират подобни творения на пластичната хирургия?! Докога подобни девойчета, жадни за слава и пари ще ни мъчат от екрана?! Има толкова способни и талантливи хора в България, които стоят в ъгъла. Това ли е светският елит на България.

Жалкото е, че момичето Габриела, не е направила нищо градивно и поучително, за да бъде модел за подражание. Защото младите копират и следват действията на известните, в което няма нищо лошо, ако обаче известните бяха на ниво. През последните години се излюпиха десетки миски и певици, известни с просташките си изцепки и изкуствени интервюта, а не с таланта и възможностите си.

На какво ще научи младите момичета джукестата Габриела?!

На това, че ако наблъскаш силикон в устните, ще бъдеш вървежен и предпочитан?! Или на това, че без смисъл и послание, само със сеири по медиите, можеш да станеш известен. Да сбъднеш детската си мечта - да те показват по телевизията. Такива навъдили се персонажи в родния ни чалгайджийски хайлайф са вредни и разрушителни. Те не градят нищо мъдро и стойностно.  

Източник: blife.bg

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !