Брад и Анджелина в Южна Африка за нов филм

31.01.2014 17:15 | Видян 2396 пъти | Гласували 1

Брад и Анджелина в Южна Африка за нов филм

Брад Пит и Анджелина Джоли ще се преместят да живеят в Южна Африка тази година, където Брад ще започне снимките за новия си филм.

Двойката, която има общо 6 деца, е наела къща в предградие на Йоханесбург с месечен наем от 7600 долара, съобщават южноафриканските медии. Няма информация дали Пит и Джоли ще пристигнат с децата си или не.

Бранджелина ще остане в страната до края на снимките на филма, в който участва и Джордж Клуни.

Наемът е необикновено висок за стандартите в Южна Африка, макар че имоти в района около новия дом на актьорите се продават за повече от милион долара.

Това няма да бъде първото посещение на двойката в региона. През 2006 те бяха в град Суакопмунд в съседна Намибия, където Джоли роди първото си биологично дете Шайло Джоли-Пит. Местната полиция и частни охранители са имали грижата за сигурността и спокойствието на семейството. По-късно Намибия дори предложи гражданство на момиченцето.

Южна Африка се превръща във все по-популярна дестинация за снимане на холивудски филми, благодарение на живописната си природа и относително ниските разходи по продукцията, пише БГНЕС.

Източник и снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !