Да открием учебната година и новият детски кът в ЦУМ

12.09.2008 09:33 | Видян 4680 пъти | Гласували 1

Да открием учебната година и новият детски кът в ЦУМ

До началото на учебната година остават броени дни. Сега въпросът, който вълнува всички родители, е къде могат бързо и удобно да напазаруват всичко за своя ученик. Отговорът е много лесен – в ЦУМ. Масивната сграда на най-големият магазин в столицата е приютила истинско многообразие от магазини, които могат да задоволят и най-претенциозните вкусове.

Третият етаж в ЦУМ е истински детски рай. Тук може да откриете всичко за вашето хлапе – от книги и учебни пособия, до маркови дрехи и най-новите играчки за малки и големи. В помощ на родителите, които идват със своите деца, но искат спокойно да се насладят на “шопинга”, е новосъздадения детски кът “Сървайвър”. Той ще бъде официално открит с грандиозно парти и много подаръци на 15 септември.

В детски кът “Сървайвър” вашият малчуган никога няма да скучае. Тук той може да прави фигурки от пластилин, да изработи тениска с красива картинка и личен подпис, да създаде свое бижу или поздравителна картичка. Децата могат да играят на воля различни игри, да подреждат пъзели и да четат приказки. Може да ги зарадвате с личен портрет, нарисуван от професионален художник, или с рисунка върху лицето им.

Искате да спретнете невиждано парти за празника на вашето дете? В детски кът “Сървайвър” това е гарантирано. В него се организират “Бебешки партита” (за деца от 1 до 4 години), “Малчуганско парти” (за деца до 12 години), “Великанско парти” (за деца от 5 до 10 години) и “Тийнейджърско парти”. За всяко парти се подготвя специална украса, осигурени са подходящите парти-аксесоари, ателие за рисуване на лице, различни шоута с фокусници, клоуни и дисководещ. 

До детския кът е Kids Zone STANICO – място, където всеки малък художник може да се чувства голям творец. Тук децата се забавляват, като оцветяват керамични фигури на различна тематика, с помощта на художници педагози. За невръстните творци, които имат желание да се развиват в областта на професионалното художествено изкуство, се предлага и курс по рисуване.

Представителната книжарница АБВ в ЦУМ предлага голям избор от художествена литература, книги за деца, енциклопедии и карти. В книжарницата можете и на спокойствие да разлистите желаните от вас книги. Тук ще намерите ученически пособия, пъзели, занимателни и образователни игри за деца. Любителите на музиката и филмите също имат възможност да избират сред богатите и оригинални колекции от аудиодискове и филми на DVD.

Магазинът за детски дрехи на марката Chaton предлага елегантни, модерни, удобни и висококачествени облекла за празнични поводи, както и за моментите, в които децата ви тичат, скачат и играят на воля. Дрешките на Chaton са както за съвсем малките дечица на 9 месеца, така и за вече порасналите млади госпожици и господа до 14 години. Някои от моделите имат почти незабележими коректори, така че децата ви да ги носят по-дълго време.
 
Магазин Schuhkids представя отбрана селекция европейски марки детски обувки от най-висок клас - Agatha Ruiz De La Prada, Chicco, Primigi. В Schuhkids взискателният вкус на родителите ще бъде задоволен с най-новите колекции на лидерите на световната детска мода. Магазин Schuhkids представя и обувките Колев и Колев, добре познати на българските семейства. Всяко малко съкровище ще се чувства щастливо и уникално в предлаганите тук модерни и удобни обувки.

Специално за зимните приключения, когато детското краче е изложено на продължителен студ и гази храбро в преспите и ледените локви, Колев и Колев създаде неповторима колекция от топли, здрави и модерни ботуши. Цялата зимна колекция е решена в меки, естествени цветове с преобладаващо тъмни нюанси - сиво, черно, лилаво, кафяво и цвят олива. Всички те са комбинирани с пъстри аксесоари по ботушите - апликации, рапиди, капси, бродерии или орнаменти от сребриста кожа. Ботушките в номерация 19-26 са снабдени със системата Flexistep и правят стабилните дебели подметки възможно най-гъвкави и удобни. Колекцията от ботуши и боти е в магазина и е в номерация 19-40. Новите модели от сезон есен-зима на световните дизайнери от Agatha Ruiz De La Prada, Primigi и Chicco са вече в магазин SchuhKids.

Cool Team е фирмен магазин на Рад и синове ЕООД - официален вносител и дистрибутор на Stationery Team BV- Holland и Auguri Preziosi -Italy. Тук може да намерите качествени тийнейджърски ученически продукти, произведени от Stationery Team - Holland по лиценз на световно признати марки като Converse, Vans, O'Neill, Ecko UNLTD, Disney и др. Stationery Team предлага на европейския пазар продукция, основана на дизайнерски решения, продиктувани от най-новите тийнейджърски модни тенденции. Не по-малко  атрактивни и актуални са детските ученически продукти на Auguri Preziosi - Italy, един от лидерите на италианския и европейския пазар и част от Preziosi Group. Ежегодно обновяваните им колекции, отличаващи се с италиански дизайн и европейско качество, включват Mukka, Disney, Winx, Spiderman, Marvel Heroes, Power Rangers, TMNT  и много други любими детски герои и марки.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !