Миглена Ангелова: Спирането на предаването ми е вид убийство!

30.01.2014 10:10 | Видян 2385 пъти

Миглена Ангелова: Спирането на предаването ми е вид убийство!

Първоначалният договор, който Ангелова подписва, е със срок до 2015 година. Вечерта на 20 януари й се обаждат по телефона с уточнението, че снимките, подготвени за следващия ден, падат, а договорът на "Искрено и лично" е прекратен.

"От 21-ти януари насам най-трудният момент в денонощието за мен е сутринта. Тогава, събуждайки се, осъзнавам онова чувство на загуба, което изпитват хората във възможно най-страшните моменти от живота си. Все едно съм тичала към нещо красиво и буквално изневиделица са ме спънали", реди водещата. Последното заснето предаване, което зрителите ще видят с нейно участие, ще се излъчи на 4 февруари.

Гордата мис "Искрено и лично" категорично отказва да се занимава с друго, освен с водене. "Не желая да оцелявам, работейки нещо друго. Не желая да се осланям на милостта на добрите българи. Не желая да работя, за да поддържам жизнените си функции", проплаква русенката.

Отсвирена от всички телевизионни ефири, Миглена Ангелова си търси работа чрез социалните мрежи. Тя дори си показва ноктите, с идеята, че ще бъде върната отново: "Няма да се примиря с това който и да било да се държи с истински независим продуцент от моя дребен калибър, както и с екипа ми, като със сезонни работници, случайно попаднали на полето, които можеш да пропъдиш по всяко време".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !