Патинсън вече не мирише лошо, а на Dior

29.01.2014 15:50 | Видян 1945 пъти

Патинсън вече не мирише лошо, а на Dior

Веднъж той призна, че не е мил косата си в продължение на шест седмици, но всъщност Робърт Патинсън няма проблем с личната си хигиена и полага сериозни грижи в тази насока, събщава dnes.bg. Преди години по време на снимките на лентата „Здрач“ негов колега го обвини, че мирише. Тази случка обаче остава далеч в миналото, защото днес Роб изглежда винаги спретнат и освен това е лице на козметичния и моден бранд Диор, представяйки аромата Dior Homme Eau for Men.

„Аз съм човек, който си мие зъбите и се къпе редовно. Дори започнах да се грижа за хидратацията на тялото си, като не знам дали това стана така покрай работата ми с Dior, или защото просто остарявам“, сподели актьорът пред The Wall Street Journal.

„Това бе доста голяма промяна в живота ми“, добави звездата.

Известен с любовта си към гръндж модата и небрежната си разрошена коса, която имаше и героят му във вампирската сага, хубавецът разкри, че любимата му марка дрехи е шведският бранд Nudie jeans и тениските Old Hanes.

„Има едни магазини, които продават тези странни тениски, които сякаш имат потни петна и струват 80 долара. Много са сладки“, издаде Патинсън.

В интервю пред сп. „Extra“ през 2009 г. Робърт бе попитан дали наистина не си е мил косата шест седмици. Той каза: „Вероятно. Не знам. Не виждам смисъл в това да си миеш косата. Ако не те интересува дали косата ти е чиста или не, защо да я миеш? Това е все едно да си чистя апартамента, като не ми пука дали е разхвърлян. Там просто спя. И косата ми е на мястото си просто за да стои там. Не ме вълнува дали е чиста или не“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !