Илиян: Пробвал съм абсолютно всичко

26.01.2014 09:09 | Видян 2584 пъти

Илиян: Пробвал съм абсолютно всичко

В 21 век алкохол и наркотици вече са нещо нормално. Никой не гледа на това като на екзотика. Пробвал съм абсолютно всичко, работата е да не се увлечеш. Трябва да имаш силна психика.” tова сподели пред тв водещата Мая Савова попфолк певецът Илиян, пише Блиц

В ексклузивното интервю, дадено за „Поверително от NL” по TV7 Илиян побърза да разкрие трепетите на бащинството. Той с охота разказа, че малкият наследник е кръстен на дядо си Ицо. Изпълнителят побърза да признае, че веднага иска да има още едно дете – момиче, което ще кръстят на родителите на Камелия. „Разплаках се, когато Камелия ми каза, че е бременна – призна Илиян и допълни, че следващия път, в който се е разплакал е бил при появата на първородния му син.

Илиян разкри и сензационната новина: „Още тази година ще се оженя за Камелия!” Той сподели, че мечтае за морска сватба с много приятели и с нетърпение чака малкият Ицо да навърши седем месеца за да пристъпи към това вълнуващо събитие.

Изпълнителят на „Тупалка” призна, че не възнамерява да пее на сватбата си, а колегите си ще покани като гости, а не като изпълнители. Подчерта, че ще има оркестър, който да се грижи за доброто настроение на присъстващите. Първите от тях вече покани и това са Жени и Мая. Точно при тях, обеща да гостува Илиян заедно с Камелия и малкият им син.

На въпрос на Мая Савова дали е ревнива Камелия, Илиян отговори, че и двамата са ревниви, но е важно да се общува и споделя с партньора. Тъкмо липсата на време за да разговаря с бившата си партньорка, Бела са довели до раздялата им. „Нищо не крия от Камелия. Дори, когато се виждам с бившата си приятелка – Бела, съм открит“. Гостът в побърза да похвали майката на сина си, като каза, че се справя чудесно с родителските си задължения.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !