Милен Цветков на столова

25.01.2014 09:06 | Видян 1885 пъти

Милен Цветков на столова

Милен Цветков се е превърнал в същинска домакиня. Освен, че гледа почти сам детето си Боян, водещият обгрижва и кухнята в дома си, вместо с тази роля да е ангажирана жена му. Студентката по журналистика била като пън край печката, не можела са сготви даже елементарни ястия като яйца на очи.

Многобройните намеци на приятелки на семейството към Ивета Гоцова да се научи да готви останали като гласове в пустиня. Своенравната половинка на Милен оправдавала кулинарната си немощ със свръхзаетост покрай следването си в университета. За да не гладува, Милен Цветков се принуждавал да се храни с купешка храна, пише Уикенд.

Всяка Божа събота водещият си имал ритуал – пазарувал от почти всички манджи в кулинарен магазин набул.„Янко Сакъзов“. Журналистът купувал манджи за цяла седмица. Доказателството на информацията дойде и от папараци, пред чийто мерник водещият попадна преди няколко дни. В делничен ден около обедните часове Милен реши да задоволи глада си. Какво изумление обаче!

Вместо да вкуси храна от елитарно заведение, както подобава на звездния му статут, устатият телевизионер заби в закусвалня, тип столова, непосредствено до работното му място. Компания му правеше приятелката му, която видимо се е разхубавила откакто стана майка. Заради мудното обслужване водещият прояви волско търпение, преди да изпълнят поръчката му. Докато момичето зад щанда се мотаеше с храната му,

Милен използва момента, за да размени няколко думи с половинката си и да превключи на режим „Професионално изкривяване“, за да огледа внимателно другите изгладнели посетители на закусвалнята.Когато дойде моментът за разплатата, извади пачка с банкноти и се разплати в брой.

Направи впечатление, че Цветков извади шепа с монети и плати по-голямата част от сметката си с жълти стотинки. „Милен редовно си купува топли манджи от въпросната столова. Предпочита през деня да се нахрани с готвена храна, че вечер не се знае дали няма да дъвче филии сух хляб“, коментират из нюзрума на Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !