Асен Блатечки се върна при жена си

24.01.2014 15:10 | Видян 4039 пъти

Асен Блатечки се върна при жена си

Асен Блатечки преживя катарзис. Секс символът на киното и театъра вече е нов човек, който не мисли постоянно с коя красавица да кръшне. Днес голямото му желание е да има здраво семейство и да прекарва повече време с жена си и щерка си. Преди няколко месеца звездата на сериала „Фамилията“ и невестата му Катерина решили да забравят старите грехове и да дадат втори шанс на връзката си, пише Уикенд.

До проблемите в двойката се стигна след серия изневери на Блатечки с колежки. Впрочем и до днес забежките на актьора не са признати от него официално, но съществуват фотодоказателства за флиртовете му – публикувани в пресата, където се вижда за какво точно иде реч. Именно заради тези кадри Асен и Катя охладняха един към друг и общото им бъдеще бе поставено под въпрос.

Но стига сме се ровили в миналото, нека гледаме напред, както са решили и сем. Блатечки. Съпрузите намерили спасителен пояс за отношенията си в лицето на дъщеричката си -13-годишна девойка, кръстена на майка си.

Когато преди време заподозреният за изневери Асен се изнесе от фамилното жилище, с жена му се разбраха той да вижда детето веднъж или два пъти седмично. Този график обаче много тежеше на актьора, той страдаше неимоверно, защото часовете, прекарани с щерката му малееха. А най-гадното за него бе, че в някои седмици бе плътно зает през деня и трябваше да пропуска свижданията.

„Случвало се е дъщеря ми да звъни и да иска да я заведа някъде. Казвам й, че не мога, че имам репетиции и тя ми вика: „Мразя гадната ти работа“. И ми тръшва телефона. Такива моменти са ми най-тежки“, споделял е неволите си екранният любимец.

Сега, слава Богу, най-лошото е вече зад гърба му. След като ледовете в семейството се пропукали актьорът се върнал у дома и можел да се радва на компанията на чедото си. Това е добре дошло и за девойката – тя вече е в пубертета и има нужда от опора вкъщи и от истинско семейство, на което да изплаква душевните си терзания.

Катерина-старша също била доволна, че мъжът й се е завърнал. Тя успяла лично да се убеди в онова, което дълго време й разказвали приятелите й – че у Асен има видима промяна след натирването му от дома, че е станал по-зрял и отговорен, че вече мислел с правилната глава и не поглеждал чужди жени.

Съпрузите си дали още един шанс и по друга причина – бизнеса, твърдят запознати. Двамата отдавна имали намерение да работят по съвместен филмов проект, в който да се изявяват като режисьори и продуценти, и сега са се заели с реализацията. Снимките започнали още преди няколко месеца – горе-долу по времето, когато семейство Блатечки пак станало едно цяло.

В сюжета на лентата били замесени и бързи коли, и красиви жени. Изпълняващият главната роля Асен обаче вече подхождал много професионално и нямал никакви залитания по сексапилните колежки, участващи в продукцията.

Катерина, която също като мъжа си е завършила ВИТИЗ, се явявала супервайзър на проекта. Тя следяла изкъсо творческия процес и по този начин отрязвала всички възможности на съпруга си да кръшне с някоя млада старлетка. Госпожата все пак си има едно наум, че вълкът козината си мени, но нрава – никога!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Няма коментари към тази новина !