Ето го бебето на Лора Крумова

24.01.2014 15:20 | Видян 3589 пъти | Гласували 1

Ето го бебето на Лора Крумова

Необичайно топлото за февруари време „излюпи" от панелката й водещата Лора Крумова, която кара първите месеци на своето майчинство. Както и много други столичани, водещата на Би Ти Ви използва високите температури, за да кали на зимното слънце синчето си, пише Всеки ден.

Почти всеки ден Лора може да бъде видяна да бута количката с 4-месечния Явор в района около НДК, където я застигнаха и папараците на предаването „Поверително от NL". Редовно семейството е в пълния си състав - мама, татко, бебе и... куче. Кадрите ще бъдат излъчени утре вечер в шоуто.

Телевизионната звезда е лесно разпознаваема зад леката дегизировка от слънчеви очила, но мерките за сигурност детето й да не бъде щракано от папараци са далеч по-крути. В количката си бебокът е завит почти през глава. Въпреки това при увеличение на кадъра се различава лицето на хлапето. Малкият Явор прилича поразително на баща си.

Въпреки топлото време Лора не се разделя с дебелата пухенка, а единственият, който разчита само на подкожните си мазнини, е домашният й любимец. „Лора редовно идва с бебето край НДК, поне по два часа, за да го калява. Отбива се и до офиса на телевизията, сигурно води Явор при колежките си да му се радват", предполагат майки, които също като Крумова разхождат отрочетата си в района.

Водещата роди Явор в края на септември и го кръсти на свекър си, който носел същото име. Лора се разбирала отлично с фамилията на Сотир и те често й помагали за бебето. Журналистката планира през пролетта да се завърне на екран.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !