Диетата на Владо Пенев взета от Марта Вачкова

23.01.2014 16:40 | Видян 2618 пъти

Диетата на Владо Пенев взета от Марта Вачкова

Владо Пенев остави в миналото дебелия врат, паласките и закръгления си корем, издайнически показващ се изпод ризата, с радост коментираха колеги на актьора. Доскоро звездата на „Под прикритие" се бореше с наднорменото си тегло и сам признаваше, че доста му пречи и в личния, и в професионалния живот. Сега вече може да се похвали, че е изхвърлил над 20 килограма от себе си. Пенев участва в редица театрални постановки, както и в хитови сериали и е водещ на шоуто по БНТ „Най-хубавите години от нашия живот." Напоследък Владо имал и нова любовна тръпка, пише Вдеки ден.

Още преди година той започнал усилено да спортува, намалил вредните храни и не си позволявал да се тъпче както добрата си приятелка Марта Вачкова. Въпреки че тя не е пример за спазване на диети, Владо се съветвал с актрисата какво да предприеме, за да свали излишните килца. Преди години двамата бяха гаджета, но дори и след края на любовната им афера останаха добри приятели и пътуват заедно в чужбина, ходят на фестивали и по ресторанти.

На първо време Пенев заложил на бързото ходене. Актьорът живее на столичната ул. „Иван Вазов" и затова всяка сутрин поне по час се разхожда в Борисовата градина. В най-горещите летни дни Владо ходеше с грейка без ръкави и шушляков анцуг, а коремът и краката му бяха увити с найлони, за да се поти повече, да изразходва повече енергия и да се втали. Пенев се отказал от всякакви тестени закуски, сандвичи и дори намалил алкохола.

Актьорът не спазвал някаква точно определена строга диета, но залагал най-вече на плодовете и зеленчуците. Хапвал и месо, предимно пилешко, агнешко или телешко. Закуската му включвала само един плод и кафе без захар или пък 150 г овесени ядки. Обедното му меню включвало пилешка пържола със зеленчуци. Доста често вечер Пенев си позволявал да се поглези с риба, суши или други вкусотии. През деня обаче пиел много зелен чай, който е полезен при всякакви диети, както и кисело мляко с канела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Няма коментари към тази новина !