Щерката на Стоичков бушонира гаджето

23.01.2014 14:15 | Видян 4840 пъти

Щерката на Стоичков бушонира гаджето

Любовта понякога боли. В това се убеди кандидат-зетят на Христо Стоичков - Лука Белич. Хърватинът бе посинен от по-малката дъщеря на Камата - Христина. Бившият тенисист се оплака лично във Фейсбук. Лука качи своя снимка, на която ясно се вижда удареното му дясно око.

"Това се случва, когато победиш своята жена в тази игра", написа той, сочейки "Не се сърди, човече" на масата пред него. Снимката предизвика коментарите на приятелите и близките на двойката. Най-учудена бе Мика Стоичкова, която се поинтересува какво точно се е случило. Яснота внесе самата Христина. Тя обясни, че кутсузът е станал, докато двамата са играли тенис пред телевизора чрез сензори. При едно свое завъртане тя опукала Лука, пише България днес.

"Ама другия път наистина може да му фрасна един форхенд или бекхенд. Лука много лъже на тази игра", заяви Христина, визирайки "Не се сърди човече". Явно връзката между нея и Белич се развива повече от добре. Преди няколко дни двамата се похвали с нови любовни татуировки. На китките си те написаха първите букви от имената на любимия си и датата, на която са тръгнали. В момента двамата са в Маями, като прекарват времето си с Мика и гаджето й Иво Аръков под зоркия поглед на Христо Стоичков.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !