Устата сготви сръбски вкусотии

22.01.2014 18:00 | Видян 1911 пъти

 Устата сготви сръбски вкусотии

С жива музика в изпълнение на автентичен сръбски духов оркестър, ресторант „Котилото” отбеляза настъпването на новата 2014г. По традиция кв.Драгалевци, където се намира ресторанта, усети с пълна сила посрещането на новата година по юлиянския календар. Свежият планински въздух се насити с ухание на печени меса на дървени въглища, майсторски приготвени от Даци – главен готвач на култовия сръбски ресторант.

В абсолютна хармония, на огромното барбекю, разположено пред входа на ресторанта, Далибор Маринкович – Даци, подреди богата палитра от зеленчуци, ущипци, пушена вешалица, плескавица, домашни царевични питки, между които изкусително къкреха глинени гърненца с гравче на тавче / печен боб по сръбски/.

Като сръчен асистент в приготвянето вкусните ястия се изяви Иван Динев – Устата, който е голям почитател на сръбската национална кухня. Той с удоволствие сподели, че вече няма да му се налага да пътува до западната ни съседка, за да задоволи кулинарния си апетит към ароматната сръбска скара. В по-късните часове на новогодишната нощ Устата взриви парти настроението на гостите на ресторанта с музикалните си хитовете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !