Вяра Атова раздава музика, а не пари!

20.01.2014 14:10 | Видян 1580 пъти

Вяра Атова раздава музика, а не пари!

Вяра Атова, позната на аудиторията като AV, гостува за първи път на сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас – София Лайв Клуб! Певицата е едно от актуалните имена на българската сцена като зад гърба си вече има авторски песни, сред които сингъла The One достигнал четвърто място в MTV World Chart Express.

В последните месеци на 2013-та Вяра Атова стартира нов проект, а именно да превърне в традиция акустичния си концерт, с който радва феновете си вече месеци наред. Музикантите на сцената, които ще подкрепят красивата певица са Михаил Филипов – клавир, Иво Лобутов – китара, Лазар Бенов – перкусии, Мария Тодороваи и Симо Желязков – вокали.

Момичето за милиони, което с лека ръка раздава пари от „Националната Лотария“ по НОВА ТВ, този път отново ще изненада със специални гости. На последния си концерт младата изпълнителка пя в компанията на любимеца на женската аудитория Орлин Павлов, Рафи и Нел, а в четвъртък настроението е поверено в ръцете на любими български актьори.

Вечерта ще чуем кавъри на любими световни хитове, авторски сингли и специално подготвени дуетни изпълнения от Вяра с колегите й Дарин Ангелов и Мона Недева. Начало на концерта 22.00 часа, а билети може да намерите на входа на клуба на цена 10 лева!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !