Дъщерята на Гала във филм с мустаци и брада

20.01.2014 11:40 | Видян 2348 пъти

Дъщерята на Гала във филм с мустаци и брада

Брадат и мустакат мъж с нахлупена шапка дълбокомислено заключава на немски: “Не може винаги да правим това, което е логично, Чанц. “Мъжът” е малко менте - лицето му е прекалено нежно, огромните вежди, мустаците и брадата са изрисувани, а ръката, която държи бутилка, е с яркочервен маникюр. Въпреки това трейлърът на несъществуващия филм Der Richter Und Sein Henker (“Съдията и неговият палач”) е креативен и майсторски изпипан.

Клипчето е пуснато в ютюб. В него главни действащи лица са Мари Будева - дъщерята на тв водещата Гала, и нейният съученик Ангел Немов. Оператор е самата Гала от “На кафе”, пише 24 часа.

Освен в ролята на стария и болен комисар Берлах Мари е снимана също така и като Спящата красавица - всъщност Ана, жената на убития Шмид от кримката на Фридрих Дюренмат. Няколко кадъра на Мари, заспала в леглото си, са последвани от Ачо (полицай Чанц), който пуска зловеща усмивка пред камината. В много близък план в камерата влиза муцуната на котката на Гала и Мари - май в ролята на зловещо чудовище.

Видеото е домашната работа на Ачо и Мари по немски. За целта те е трябвало да изчетат книгата в оригинал и да направят по нея кратък филм. Дъщерята на Гала е десетокласничка в немското езиково училище “Увекинд” и след като го завърши, ще има диплома по IB (International Baccalaureate), която  отваря вратите към много университети в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !