Антония Петрова спи под стъклена пирамида

18.01.2014 09:04 | Видян 1808 пъти

Антония Петрова спи под стъклена пирамида

Повече успехи и голяма доза късмет донесла смяната на името на Антония Петрова Бередин. Красавицата гостува на имения си ден в предаването "Усещане за жена" по TV7. След сватбата си с Александър тя приела фамилията си Петрова като презиме, а Бередин станала фамилията й. Идеята била на бащата на хубавицата – Иван, а процедурата станала факт с решение на съда, пише Блиц.

Според нумеролога Ели Маринова промяната е направена по подходящия начин, отразила се е положително, като е разместила приоритетите на Антония. Красавицата твърди, че харесва името си, което означава безценен, а тълкованието на иврит е гълъб. Тя обясни, че предпочита дълги имена и се радва, че и нейното, и това на съпруга й са такива и започват с буквата А.

По думите й това е едно от нещата, които показват, че има кармична връзка между двамата. Другото – рождените им дати – нейната е на 13 май, а неговата е на 31 май. Тя обясни, че според нея нумерологията, математиката и науката са свързани, просто още не сме разкрили тайната на Вселената.

Ели Маринова определи Антония като войник, който след смяната на имената е получил възможност да командва. Винаги съм имала смелостта да взимам решения, съгласи се миската. Смята, че си поставя високи цели и има търпението да ги постигне. Хората отстрани може да смятат, че на мен нещата просто ми се получават, но това не е така. Зад всеки успех стои голяма доза труд, каза гостенката. Според нумерологичната й прогноза след 32-рата си година тя ще може да се занимава с мащабни проекти и ще може да развие таланта си.

Друга изненада за имения ден на Антония беше специалистът по фън шуй Людмила Мръвкова, която й направи три символни за източната философия предмета. Красавицата призна, че доста се интересува и е успяла да подреди дома си така че да й харесва и да й е удобно, като е съгласувала идеите си и с фън шуй учението. Двете спални в дома на родителите й са кръгли, а стените и таваните са украсени с рисунки.

А таванът на спалнята в апартамента, където от две години живеят с Александър, е покрит със стъклена пирамида. Прекрасно е, когато се събудиш сутрин, да видиш най-напред небето, каза миската.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !