Галена се хвали с обувки за 200 бона

17.01.2014 17:15 | Видян 3302 пъти

Галена се хвали с обувки за 200 бона

Фолк дивата Галена винаги впечатлява с перфектната си визия и луксозните тоалети, които подбира за участията и концертите си. Изпълнителката на "Дай ми" многократно е споделяла, че има стосици чифтове обувки, за които е дала над 200 хиляди лева. Сандали, чехли, боти, ботуши, обувки на ток и какви ли още не варианти има Галена в специална стая определена за тях. Тя ги чувствала много емоционално и едва ли ще дари някой чифт за благотворителност, както правят нейни колежки, пише nauho.bg.

Наскоро певицата се похвали, че имала в колекцията си сандали на Tom Ford, с каквито беше Дженифър Лопес на раздаването на наградите ГРАМИ миналата година. Галена дори се снима с тях в своя календар за новата година: "Единствената разлика е, че моите са бели, а на Джей Ло - черни", хвалела се фолк певицата пред приятелки. Само за тези обувки хубавелката похарчила 3 бона, въпреки че били на разпродажба.

Във фолк средите се носи слуха, че Галена държала повече на обувките си, отколкото на скъпите дизайнерски тоалети, с които се сдоби в последно време. Гардеробът на певицата е пълен с Versace, Anthony Vaccarello, Dolce&Gabbana и кой ли още не. Фенките на звездата точат лиги по скъпарските й бижута и дрехи и мечтаят някой ден да са като нея. Може би неслучайно и новата песен на звездата се казва "Завиждайте".

Снимка: Facebook 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !