Мавриков: Да гледаш секцио е пълна перверзия

16.01.2014 14:10 | Видян 2072 пъти

Мавриков: Да гледаш секцио е пълна перверзия

Актьорът и водещ Мавриков разказва в „Усещане за жена” за запознанството с жена си. Той си припомни изключително интереснимоменти от началото на тяхната връзка. „Запознах се с Валя преди 11 години на едно корпоративно събитие, на което тя беше координатор, а аз – водещ. „Заварката” стана след три дни”, спомни си с усмивка Васко Мавриков, пише Блиц. Две поредни съботи работили заедно и той активно я ухажвал, след което я поканил на среща. „Ден след това заживяхме заедно”, изненада с признание водещят на предаването „Баркод” по TV7 Мавриков. И със сватбата не се бавили.

„Месец след като се събрахме аз усилено започнах да я подпитвам: „Ако ти предложа ще приемеш ли?”, а тя все ми отговаряше, че ако го направя ще разбера” . Два месеца след като станали двойка той се престрашил да падне на колене с пръстена.

„Оженихме се само в гражданското. Аз запазих дата и час и отидохме само с кумовете. В същия ден снимах скритата камера „Сладко отмъщение”, а кум ми беше режисьорът, затова запазих първия час – 09:45 ч, и помолих за много бърза церемония, но дамите там отказаха”, каза водещият.

Само седмица-две след сватбата обаче актьорът изгубил халката си. Били в Перник, за да снимат късометражен филм за рокерски събор и той си преместил халката на малкия пръст за да бъде по автентичен рокер. По-късно осъзнал, че пръстенът го няма. „Върнах се в Перник и започнах да търся между пияните рокери и загасналите им огнища, но не го намерих”, допълни Мавриков. Валя предложила да разтопят нейната халка и да направят два пръстена, но този проект така и не се осъществил и сега Васко ходи без халка.

Разбира се имало и църковен брак – 3 месеца след гражданския, където събрали много приятели в центъра на София. Децата също не закъснели и 9 месеца след сватбата се родила голямата им дъщеря – Биляна.

„И двете деца бяха планирани. Дори присъствах на първото раждане с всичкия си акъл. Да гледаш секцио е пълна перверзия”, спомни си с ужас Мавриков и допълни, че в мига, в който извадили бебето на него му станало лошо. Затова спестил неприятната емоция и не присъствал на раждането на Йоана. Ако имат трето дете Васко предпочита отново да е момиче, защото се чувства комфортно в женското си царство. „Всичко, което правя, го правя за семейството си”, каза актьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !