Джони Деп мина към сгодените

15.01.2014 14:50 | Видян 1665 пъти

Джони Деп мина към сгодените

Една от най-ексцентричните холивудски звезди – Джони Деп, отново е решил да мине в отбора на сериозно обвързаните, въпреки своите четири неуспешни опита досега. В това го заподозряха американските медии, които забелязаха годежен пръстен на ръката на актрисата Амбър Хърд, с която той излиза от няколко години, съобщава inews.bg.

27-годишната красавица показа прекрасния пръстен с огромен диамант в началото на седмицата, когато бе вечеря в ресторант в Лос Анджелис заедно със своя приятелка. И макар че се опита да скрие страхотното бижу от нахалните папараци, в крайна сметка не успя.

Всичко между Амбър и повече от 20 години по-възрастния Деп започна през 2011 г., когато двамата снимаха лентата "Дневникът на едно пиянде". Именно тя стана причината "карибският пират" да се раздели с Ванеса Паради, с която има две деца.

За двете години заедно обаче отношенията им се развиваха доста бурно. Преди време Амбър го заряза понеже й се струваше твърде скучно да живее с него, но после отново й стана интересен. А той пък толкова беше влюбен, че без никакво колебание прости всичко казано и сторено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Няма коментари към тази новина !