Дарина Павлова се стопи от любов

15.01.2014 13:00 | Видян 3687 пъти

Дарина Павлова се стопи от любов

Вдовицата на Илия Павлов, Дарина, е на път да се поболее от любов по младото си гадже Джулио Берути, алармират нейни близки в България. Те са притеснени от последните снимки на богатата вдовица, заснети след Нова година, от които става ясно, че тя е още по-слаба и вече прилича на анорексичка.

Мадам Мулти се раздели със значително количество килограми още през лятото, около празненствата за 50-я си рожден ден, за които искаше да изглежда поне 2 десетилетия по-млада. Годинките обаче си казват думата и младостта повяхва. Все пак, тогава фигурата й обра овациите и погледите на доста красиви мъже, с каквито Дарина винаги е била заобиколена.

Един от тях бе и 20 години по-младият от нея Джулио Берути, с когото завъртяха страстна афера.

Заради него обаче Мадам Мулти съвсем се вманиачила да отслабва и продължила да се подлага на различни процедури. С днешна дата тя вече е толкова изпита, че дори и в лицето не прилича на себе си. По примера на няколко фолк изпълнителки Дарина му е изпуснала края и вече има болезнено слаб вид.

„Дарина е станала анорексична, досущ като Преслава и е изгубила сексапила си. Това момче ще я разболее”, коментират зли езици от столичния хайлайф, които преди Нова година зърнали на живо Мадам Мулти и Джулио. Двамата бяха у нас за Коледа и посрещнаха празника на Боровец.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Супербайкът на Aston Martin и Brough...

Aston Martin се обедини с друга историческа британска...

Няма коментари към тази новина !