Кой ще пее на наградите "Грами"?

15.01.2014 11:40 | Видян 2059 пъти

Кой ще пее на наградите

Церемонията по раздаването на статуетките ще се проведе в зала "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис на 26 януари 2014 година, което е по-рано от обикновено, като причината е събитието да не съвпада със Зимните олимпийски игри в Сочи. На „Грами” 2014 ще бъдат раздадени общо 82 награди - с 4 повече, отколкото на предишното събитие от началото на 2013 година.

Изпълнителите, които ще видим на сцената, са Lorde с участие на церемонията за първи път, Кейти Пери, Тейлър Суифт и Pink. Феновете с нетърпение очакват и изпълнението на Daft Punk, които са обещали да зарадват с присъствието на Фарел Уилиямс за представянето на хита „Get Lucky”. Очаква се с тях на сцената да се качат и невероятните Стиви Уондър и Найл Роджърс. Към лайнъпа на церемонията се присъединяват още Робин Тик, Джон Леджънд, рок легендите Metallica и Chicago.

Домакин на церемонията в Музикалната вечер ще бъде Ел Ел Куул Джей, който има зад гърба си вече две статуетки „Грами”.

С най-много номинации от всички категории е рапърът Джей Зи - цели девет, а след него с по седем номинации са Джъстин Тимбърлейк, Фарел Уилиямс, Кендрик Ламар и Макълмор & Райън Люис.

А най-хубавата новина е, че на церемонията по връчването на призовете ще се усети и българско присъствие, защото Добринка Табакова има шанса да получи приза в категорията за най-добър албум с класическа музика.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !