Годежният пръстен на Малина - 30 бона

14.01.2014 10:10 | Видян 2321 пъти

Годежният пръстен на Малина - 30 бона

Поне 30 000 лева струва годежният пръстен, с който „бабата на поп фолка" Малина се накичи броени дни след Нова година, съобщава vsekiden,com. Тя се похвали, че е получила „най-хубавия подарък" от любимия си, който изглежда с най-малко 15 години по-млад от нея, макар тя да твърди, че са само 8. Самата Малина през юни ще чукне 47 лазарника.

Макар на пръв поглед да не си личи, Малина вече е с единия крак в критическата възраст. Въпреки това обаче кръшната й снага може да сложи в малкия си джоб много 20-годишни мацки. Затова младият й любовник въобще не се замислил на колко е години, когато решил да й предлага брак. Понеже бил убеден, че всички мъже се бият за фолкаджийката, той доста се постарал в избора на годежния пръстен.

Бижуто е с огромен диамант - никой от двойката засега не обявява точно колкото е голям, но и с просто око се вижда, че е поне карат, а може би дори и повече. С такива пръстени се кичат звезди като Бионсе и Дженифър Лопес, а сега на пръста си го нагласи и нашата Малина. Най-ниската цена в каталозите за подобен диамант е 20 бона в долари, което в левова равностойност е над 30 000. Такива камъни се използват и за инвестиции и се държат в банкови сейфове.

Не само бижуто обаче било ценно в предложението на младока, но и начинът, по който било поднесено. Чудейки се как да накара любимата да каже „да", той решил да захароса нещата възможно най-много. Затова поръчал да му направят букет от захарни червени рози с бележка „Заради усмивката, която отново ще изгрее на лицето ти". Отгоре бил курдисан скъпоценният пръстен. На такова сладко предложение Малина нямало как да откаже.

Макар да се похвали с пръстена и да показа новото си гадже, певицата все още пази в тайна неговото име. Съдейки по начина, по който й предложил обаче, за него са ясни две неща: че е романтичен и че е богат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !