Бъдещите звездни бебета на 2014-та

09.01.2014 15:40 | Видян 2990 пъти

Бъдещите звездни бебета на 2014-та

Първата от тях е синеоката красавица Оливия Уайлд. Миналата година бившата звезда от сериала „Д-р Хаус“ се сгоди за комика Джейсън Съдейкис. Докато феновете на актрисата очакваха тя да се вихри в планове за своята предстояща сватба, тя обяви, че е напът да стане майка и че изобщо не възнамерява да бърза с брака, тъй като и тя, и Джейсън имат по един развод зад гърба си.

41-годишната актриса Танди Нютън, позната от хита "Мисията невъзможна 2" и съпругът ѝ Ол Паркър очакват пък третото си дете. Двамата вече имат две почти пораснали дъщери на 13 и на 9 години.

Съпругата на Крис Хемсуърт , Елза Патаки, е на път да го дари с второ чедо, две години след като двамата се сдобиха с първата си дъщеря Индия Роуз. Красивите актьори ще станат родители отново тази пролет.

Само 14 месеца след като се сдобиха с първото си дете - дъщеря си Олив, Дрю Баримор и нейният съпруг Уил Копелман обявиха, че са на път да разширят семейството си отново. Баримор сподели в интервю, че и второто им рожба ще бъде момиче.

Меган Фокс и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн също обявиха, че ще имат още едно бебе и то скоро. Новината идва единадесет месеца след раждането на сина им Ноа.

Друга известна блондинка, Гуен Стефани, също планира разрастване на домочадието си. 44-годишната певица вече има двама сина на 6 г. и на 4 г., но съдейки по актуалните й фотографии, отново тя е бременна, пише италианското издание на "Вог".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !